Garantie afhandeling


 
ALGEMEEN
Woodify.net is officiële dealer van alle merken die op Woodify.net worden getoond en geen parallel importeur. Hierdoor heeft u de zekerheid van garantie. Voor alle producten uit ons assortiment geldt de wettelijke garantie zoals vermeld in artikel 10 van de algemene voorwaarden.

Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Woodify.net is verantwoordelijk voor het leveren van een goed product. Een product moet doen wat er van verwacht wordt. Is dit niet het geval, dan zal Woodify.net zorgen voor herstel of vervanging en zelf voor het restitueren van het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is.

HELDERE EN SNELLE GARANTIE AFHANDELING
Is er iets aan de hand met een product dat u bij Woodify.net heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Woodify.net voor het uitvoeren van de garantie.

Wanneer er iets niet in orde is met uw product, neem dan contact op met de Klantenservice (telefonisch of per e-mail). Samen met u zullen wij analyseren wat er aan de hand is.

 


Terug